Openbaar groen

Openbaar groen is van ons allemaal?

Bij ‘openbaar groen’ denken we aan plantsoenen, grasvelden, vijvers, speelplaatsen en bermen langs wegen. Meestal zijn deze in beheer van gemeenten of andere overheden. Zij zetten Buiten Zorg Groenprojecten in voor extra werkzaamheden in drukke tijden of voor specialistisch werk.

Als erkend leerbedrijf begeleidt Buiten Zorg Groenprojecten stagiaires en afstudeerders. Ook bieden we werklozen en mensen met een WSW-uitkering een kans om werkervaring op te doen (5% regeling, SROI). (interne link naar MVO Partner)

Groenonderhoud met garantie

Buiten Zorg Groenprojecten is lid van branche vereniging VHG-, wat u de zekerheid geeft van gegarandeerd goed werk voor een concurrerende prijs. Door de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen goed voor te bereiden, weet Buiten Zorg Groenprojecten vaak veel geld te besparen voor haar klanten. Dit komt door strakke organisatie en efficiënt inplannen van mensen. Ook weten we door samenwerking binnen de branche plantgoed, heesters en bomen voordelig in te kopen. Daarnaast is de werkwijze van Buiten Zorg Groenprojecten gericht op ‘in één keer goed’. Zo wordt u achteraf niet geconfronteerd met planten en struiken die dood gaan of het minder goed doen. Buiten Zorg is een VHG-hovenier, wat u de zekerheid geeft van gegarandeerd goed werk voor een concurrerende prijs.

Hovenier in de flexibele schil

Gemeenten maar ook woningcorporaties en zorginstellingen voegen Buiten Zorg Groenprojecten graag toe aan hun flexibele schil.

  • Voor allerlei onderhoudswerkzaamheden in het groeiseizoen
  • Begeleiding bij adoptie rotondes en groenprojecten in de wijk o.a. speelvelden
  • Snoeien van hagen
  • Onderhoud van kerkhof
  • Advies en bestrijding processierups en andere plaagdieren
  • Advies bomenbeleid
  • Advies monumentale bomen
  • Behandeling bomenziektes
  • Snoeien grote bomen en struiken
  • Rooien / kappen bomen (ook na stormschade)

Hovenier en boomspecialist

Buiten Zorg Groenprojecten beschikt over moderne en professionele gereedschappen, kranen en voertuigen. Bovendien maakt Arbor Boomspecialisten onderdeel uit van de Buiten Zorg Groep. Aantrekkelijk voor gemeenten die ook beschikken over bospercelen en solitaire bomen. Gemeente roepen de hulp in van Arbor Boomspecialisten als bomen ziek zijn, verplaatst of gerooid moeten worden. Ook na een flinke storm, wanneer er bomen omgewaaid zijn, zorgt Arbor Boomspecialisten voor het opruimen van de stormschade.

Kennis maken met Buiten Zorg en Arbor Boomspecialisten

Wilt u meer weten over efficiënt en vakkundig groenonderhoud? Verder praten over flexibele inzetbaarheid van Buiten Zorg Groep?

Mail of bel 0547 750 902. We komen graag langs voor kennismaking en bieden u een vrijblijvende offerte op maat aan.
Reactie plaatsen