Werk aan de tuin?

Voor ons geen klus te lastig, wij staan voor u klaar!

Direct afspreken

 • Waar kunnen wij u mee helpen?

  Als procesbegeleider in de tuinbouw, hebben wij voor elke tuinklus de juiste specialist. Of het nu gaat om het aanleggen van een tuin, een tuinontwerp, een renovatie, boomverzorging, of periodiek onderhoud. 

  Het is onze missie u te helpen aan een tuin waar u jarenlang plezier van kunt hebben, zonder onverwachte verrassingen achteraf. Daarom hanteren wij een heldere werkwijze. U plukt daar de vruchten van: bij ons geen geheimzinnig gedoe, maar duidelijke afspraken en efficiëntie van vraag naar oplevering. 

  Onze samenwerking begint altijd met een (vrijblijvend!) tuinadviesgesprek. We bespreken uw wensen en ideeën en maken nader kennis met elkaar. Vervolgens maken wij een op-maat-gesneden offerte en pas bij uw goedkeuren, gaan wij aan de slag. Helder, eerlijk, duidelijk.

  Onze voordelen:

  45 jaar ervaring

  De beste vakmensen (VCA gecertificeerd)

  Duidelijke afspraken passend bij uw wensen

  Eén contactpersoon voor de complete realisatie

  Een tuin die met de jaren alleen maar mooier wordt

  Onze werkwijze:

  stap 1 werkwijze buiten zorg

  Vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek

  Geen actie zonder gedegen voorbereiding. Voordat wij aan de slag gaan, onderzoeken wij de beste opties binnen uw wensen en budget in de vorm van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U betaalt dan nog helemaal niets!

  stap 2 werkwijze buiten zorg

  Op maat gesneden offerte

  Op basis van de uitkomsten van het kennismakingsgesprek maken wij een offerte op maat. Handig voor ons, prettig voor u. Want zo weet u zeker dat u achteraf niet geconfronteerd wordt met nare verrassingen.

  stap 3 werkwijze buiten zorg

  Tuinontwerp in nauw overleg

  Bent u akkoord met onze offerte? Dan beginnen onze ervaren landschapsarchitecten met het tuinontwerp. Deze houdt rekening met alle besproken mogelijkheden en wensen en heeft altijd een langdurig karakter en vriendelijkheid in onderhoud als basis.

  stap 4 werkwijze buiten zorg

  Tuinaanleg op basis van duidelijke planning

  Is het tuinontwerp naar wens en goed afgestemd? Dan schakelen wij de beste vakmensen in voor de tuinaanleg. Hierbij hanteren wij duidelijke afspraken en een strakke tijdslijn. Alles om het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken!

  stap 5 werkwijze buiten zorg

  Tuinonderhoud, zo vaak u wilt

  Is u tuin af en bent u helemaal blij, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Zo weet u zeker dat uw tuin de beste zorg krijgt. Om jarenlang plezier van te hebben!

  Weten wat wij voor u kunnen doen?

  Heeft u plannen met uw tuin en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Vraag dan ons gratis en vrijblijvend tuinadviesgesprek aan! 

  In dit gesprek maken we persoonlijk kennis en krijgen wij een indruk van uw wensen en behoeften, om u zo te kunnen informeren over de mogelijkheden en de best te bewandelen weg naar uw (ver)nieuw(d)e tuin.

  Een gesprek aanvragen is heel eenvoudig, vul het formulier in en wij bellen u om een afspraak te maken. Bij u thuis!


  Groenspecialist

  Vul hier uw gegevens in: