Over Buiten Zorg

Dé Groenspecialist voor Twente en omstreken

Voor een tuin waar u een leven lang plezier van heeft

Met ruim 45 jaar ervaring in de boomverzorging en het hoveniersvak is Buiten Zorg toonaangevend in de branche. Niet voor niets noemen wij onszelf Groenspecialisten. Groen is onze missie, en langdurig groen zonder problemen waar wij voor staan. Een tuin is namelijk niet alleen het onoverdekte deel behorend bij de woning. Richt je een tuin goed in, dan kan deze in belangrijke mate bijdragen aan het woongenot én de langetermijn waarde van de woning. 

In al ons werk speelt de gebruikerservaring een cruciale rol. Met de persoonlijke wensen van u als tuinbezitter, gepaard met oplossingen laag in onderhoud en met langdurig resultaat, werken wij zo aan een tuin waar u een leven lang plezier van kunt hebben. Zonder dat u hier zelf al te veel aan hoeft te doen! Tenzij u dat graag wilt, natuurlijk.

Groenspecialist

De persoon achter Buiten Zorg Groenspecialisten.

Buiten Zorg Groenspecialisten is opgericht door Gijs van Heuven op 1 januari 2000. Door de jarenlange ervaring in het hoveniersvak, beschikken wij over alle kennis die in tuinoplossingen nodig kan zijn. Bovendien hebben wij een groot netwerk van buitengewoon goed opgeleide en vakbekwame medewerkers die helpen in de uitvoering van onze projecten.


Vanuit onze vestiging in Markelo komt u ons tegen in Twente en omgeving, met uitschieters in heel Nederland. We ontwerpen, planten en verzorgen tuinen, borders, parken en monumentale bomen voor particulieren, bedrijven en  landgoedeigenaren.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuin passend bij uw wensen én budget. Onze tuinontwerpers en landschapsarchitecten hebben overal een oplossing voor.

Tuinaanleg

Wij zorgen voor vakkundige tuinaanleg of renovatie van uw tuin, precies zoals u het hebben wilt en altijd binnen budget.

Tuinonderhoud

Bent u op zoek naar de juiste persoon voor het onderhoud van uw tuin? Onze medewerkers zijn uiterst efficiënt en nauwkeurig.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Wij zouden Buiten Zorg aan iedereen aanraden!”

Toen wij begonnen met onze tuin, wilden de planten maar niet groeien. Via via zijn we bij Buiten Zorg Groenspecialisten terecht gekomen. Na hun gedegen advies en een zorgvuldige uitvoering, gaat het nu heel goed met onze tuin. Wij zouden Buiten Zorg aan iedereen aanraden!

Annelies van Ooijen

  • "Het resultaat is uitstekend!"

    Rondom kantoor hebben de vakmannen van Buiten Zorg alles netjes gemaakt. Ze hebben onkruid weg gehaald, het gras gemaaid en de straten schoongeveegd. Het resultaat is uitstekend. Alles werd heel snel gedaan en nog mooier was dat het op zo’n korte termijn gepland kon worden. Het eindresultaat van de werkzaamheden geeft mij een gerust gevoel en de collega’s waren ook blij. Ik raad Buiten Zorg dan ook aan iedereen aan!

    Jan de Vries

  • "Onontbeerlijk voor de perfectie van onze tuin!"

    Voor ons is Buiten Zorg Groenspecialisten niet meer weg te denken voor het tuinonderhoud van Erve Odinc. De hagen die een heel belangrijk deel vormen van de uitstraling van onze tuinen rondom Erve Odinc worden elk jaar weer op tijd voor de Open dagen in juni met veel gevoel voor detail in vorm gesnoeid wat onontbeerlijk is voor de perfectie van de tuin.

    Marion van Heuven