Page content

Buiten Zorg Groep

Buiten Zorg Groep
Buiten Zorg Groep bestaat uit Buiten Zorg Groenspecialisten, Buiten Zorg Groenprojecten en Arbor Boomspecialisten.
Vanuit vestigingen in Markelo en Dedemsvaart komt u onze goed opgeleide en vakbekwame medewerkers tegen in een groot deel van Nederland. We verzorgen tuinen, borders, parken en monumentale bomen voor particulieren, bedrijven en overheden en Landgoed eigenaren .

Kwaliteit verzekerd
Als zelfstandig hovenier en boomspecialist werkt Buiten Zorg  Groep uitsluitend samen met sterke spelers in de tuin- en buitensector.  Gerenommeerde partners die  100% gaan voor hun vak. Bedrijven ook die net als de Buiten Zorg Groep, lid zijn van Branchevereniging VHG of die zich houden aan de voorwaarden en procedures die de kwaliteit binnen de branche hoog houden.  Uiteraard werkt Buiten Zorg alleen met vakbekwame en VCA-gecertificeerde medewerkers (VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu).

Buiten Zorg Groep staat voor:

  • Gemotiveerde groenspecialisten die met u meedenken
  • Gewaardeerd om slimme, efficiënte werkwijze door grote expertise (ruim 40 jaar ervaring)
  • Modern machinepark voor aanleg en onderhoud
  • Eén contactpersoon voor de complete realisatie van uw tuin of groenproject
  • Organisatorisch en planmatig zeer sterk binnen de hoveniersbranche
  • Vakbekwaam en VCA-gecertificeerd

Maatschappelijk verantwoord, sociaal betrokken en duurzaam ondernemen
Buiten Zorg Groep werkt maatschappelijk verantwoord en duurzaam. Ook de sociale betrokkenheid vinden we een belangrijk aspect. Dit blijkt ondermeer uit de samenwerken met mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij worden begeleid door vakkrachten binnen onze groenprojecten. We denken graag met u mee over social return on investment (5% regeling). Mail of bel 0547 750 902 voor direct antwoord op uw vragen.

Kostenbesparend en in één keer goed
Door de aanleg en het onderhoud van tuinen goed voor te bereiden weet Buiten Zorg Groep vaak veel geld te besparen voor haar klanten. Dit komt door het organisatorisch en planmatig efficiënt inplannen van mensen (besparing op arbeidskosten). Door samenwerking binnen de branche kopen we gekwalificeerd NAKB plantgoed zo voordelig mogelijk in. Daarnaast is de werkwijze  van Buiten Zorg gericht op ‘in één keer goed’. Zo wordt u achteraf niet geconfronteerd met planten en struiken die dood gaan of het minder goed doen.

Kennis maken met Buiten Zorg Groep? Mail of bel 0547 750 902. We komen graag langs voor kennismaking en bieden u een vrijblijvende offerte op maat aan.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: