Onderhoudscontract

Voordelig onderhoudscontract 

Buiten Zorg Groenspecialisten is een uitstekende partner als het gaat om onderhoud aan uw tuin (klein tot groot), plantsoen, groenstroken en openbaar groen. Door inzet van ervaren mensen met goede gereedschappen en professioneel materiaal, zorgt  Buiten Zorg Groenspecialisten ervoor dat de tuin er over het gehele jaar netje bijligt tegen relatief lage kosten. Dit komt door een strakke organisatie, en het efficiënt inplannen van mensen. Voor siertuin en kleinschalige projecten werken we uitsluitend met vakspecialisten.

Voor grootschalige onderhoudswerkzaamheden van repeterende aard kunnen wij u een andere passende oplossing aanbieden. Onder leiding van een leermeester worden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt toegevoegd bij u op locatie. In deze leer– werkplek omgeving worden mensen opgeleid tot hovenier die op termijn zelfstandig onderhoud kunnen uitvoeren. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Buiten Zorg Groenspecialisten hoog in het vaandel. Een goede leer– werkplek omgeving is van groot belang voor welslagen van dit project. Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen meerjaren onderhoud aan groen

Wilt u meer weten over efficiënt en vakkundig groenonderhoud of M.V.O. onderhoud? Mail of bel 0547 750 902. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat.
Reactie plaatsen