Rooien en kappen van bomen

Bomen verwijderen, omzagen, kappen, vellen, rooien… veel namen voor iets wat vooral goed en veilig moet gebeuren. Dit geldt zeker ook voor moeilijk te kappen bomen die bijvoorbeeld op een druk punt staan qua verkeer en/of voetgangers. Onze boomspecialisten zijn gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van bomen en het duurzaam uitdunnen van bossen. Binnen de Buiten Zorg Groep, werkt Buiten Zorg Groenspecialisten nauw samen met Arbor Boomspecialisten. Samen beschikken we over goed geschoolde en ervaren medewerkers maar ook over goedgekeurd materieel.

Wanneer rooien, kappen of verplanten 

Bij het rooien van een boom worden naast de stam, takken en bladeren ook de wortels uit de grond getrokken. Hiervan hoeft bij het kappen of vellen van een boom geen sprake te zijn. Soms kan het niet anders op de plek waar de boom staat. Het rooien van een boom is ingrijpender voor de directe omgeving. Voordeel van het verwijderen de boom met wortels is wel dat er niets achterblijft in de grond. Zo ontstaat er een egaal oppervlak. Maar wist u dat het verplanten van een boom ook een hele goede optie kan zijn. Vraag onze groenspecialisten naar de mogelijkheden.

Kosten boom rooien / kappen

De kosten voor het rooien of kappen van bomen is afhankelijk van een aantal factoren.  Zo speelt de plek een rol (tuin, plantsoen, park, bos…). Is de plek goed bereikbaar met een hijskraan en of materieel om het hout af te voeren? Ook de eventuele aanvraag van een vergunnen voor het kappen van de boom speelt en rol bij het in kaart brengen van de kosten.

Offerte aanvragen voor het rooien of kappen van bomen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het rooien of kappen van bomen? Mailof bel 0547 750 900 voor een afspraak. We komen graag en vrijblijvend bij u langs voor advies.
Reactie plaatsen