1 min. leestijd

Landgoed Twente Fair in de Lutte

Op 29 en 30 oktober a.s. staat Buiten Zorg Groenspecialisten wederom op de Landgoed Twente Fair in de Lutte.

Een unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten.

Speciaal ter gelegenheid van deze fair hebben wij een tijdelijke aanbieding voor een Tuinscan:

Zit u zich ook wel eens af te vragen hoe het nu verder moet met uw tuin. Eigenlijk is de tuin niet meer van deze tijd en ziet het er allemaal ook niet zo fraai meer uit.

Daar komt nog eens bij, dat het onderhoud zo langzamerhand toch ook wel een beetje teveel van het goede wordt om het allemaal zelf te blijven doen.

Buiten Zorg Groenspecialisten heeft voor u de oplossing.

Tijdens de Landgoed Twente Fair hebben wij een mooie aanbieding. Doe de Tuinscan !

We lopen samen met u door uw tuin, inventariseren uw vragen en uw opmerkingen, signaleren mogelijke problemen en verwerken dit in een overzichtelijk rapport met een globale kostenbegroting om de tuin naar uw wensen en ideeën te maken.

U hebt dan een overzichtelijk en prachtig stappenplan in handen om daadwerkelijk veranderingen in uw tuin aan te brengen.

Profiteer van de Landgoed Twente Fair aanbieding. Nu tijdelijk met 50% korting

Klik hier om u direct aan te melden voor de Tuinscan en te profiteren van 50% korting.

Als u zich aangemeld heeft, wordt u gebeld voor een afspraak op locatie. Laat deze unieke kans niet liggen en profiteer van deze prachtige aanbieding.

U krijgt daar beslist geen spijt van. Sterker nog: Groen met zorg gekozen, maakt Buiten gewoon gelukkig !

Over de schrijver
Van kinds af aan is Gijs van Heuven al buiten en in het groen te vinden, hij heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Zijn levensspreuk is: "Een groene leefomgeving is essentieel voor ons welbevinden en voortbestaan" Om deze groene leefomgeving te onderhouden, aan te leggen en in stand te houden heeft hij zijn bedrijf Buiten Zorg Groep Bv opgericht. Onder Buiten Zorg Groep BV vallen de volgende bedrijven: - Arbor Boomspecialisten - Buiten Zorg Groenspecialisten - Buiten Zorg Groenprojecten
Reactie plaatsen