vakman bezig met het onderhoud van een tuin

Vakkundig onderhoud aan uw tuin

Buiten Zorg Groenspecialisten regelt het!

Plan meteen een vrijblijvende offerte-afspraak

 • icoon van ster om jarenlange ervaring met tuinonderhoud aan te geven

  Jarenlange ervaring

  Al 45 jaar vol passie werkzaam in de branche

  icoon van mensen om vakmanschap voor tuinonderhoud aan te geven

  De beste vakmensen

  Bij ons staat professionaliteit en kwaliteit voorop

  icoon van vinkje om duurzaamheid in tuinonderhoud aan te geven

  Duurzaam resultaat

  Geen onverwachte verrassingen, altijd passend bij uw wensen

  Groenspecialist

  Voor een tuin waar u een leven lang plezier van heeft

  Met ruim 45 jaar ervaring in de boomverzorging en het hoveniersvak is Buiten Zorg toonaangevend in de branche. Niet voor niets noemen wij onszelf Groenspecialisten. Groen is onze missie, en langdurig groen zonder problemen waar wij voor staan. Onze medewerkers zijn getraind in het vakkundig en efficiënt uitvoeren van tuinonderhoud, ook in úw tuin. De liefde voor het vak, oog voor detail en duurzaam omgaan met de natuur, vormen daarbij de basis.

  Buiten Zorg helpt bij de boomverzorging en het tuinonderhoud. Over deze diensten zijn wij zeer tevreden en wij bevelen Buiten Zorg dan ook aan iedereen aan. Al het werk aan de tuin wordt in goed overleg gedaan. Niet alleen het periodieke onderhoud wordt trouwens gedaan. Ook als je een tijdje van huis bent, wordt de tuin keurig verzorgd!

  anonieme foto bij de testimonial van Gerbert Hofman met het tuinonderhoud door Buiten Zorg Groenspecialisten

  Gerbert Hofman

  Voor ons is Buiten Zorg Groenspecialisten niet meer weg te denken voor het tuinonderhoud van Erve Odinc. De hagen die een heel belangrijk deel vormen van de uitstraling van onze tuinen worden elk jaar weer op tijd voor de Open dagen in juni met veel gevoel voor detail in vorm gesnoeid wat onontbeerlijk is voor de perfectie van de tuin.

  foto van marion van heuven bij haar ervaring met tuinonderhoud door Buiten Zorg

  Marion van Heuven

  Voorkom onverwachte verrassingen!

  Een vrijblijvend gesprek + offerte

  Buiten Zorg Groenspecialisten werkt volledig open en transparant. Ook als het gaat om de prijs voor tuinonderhoud. Het beoordelen op basis van een totaalprijs in een offerte is vaak appels met peren vergelijken. Bovendien is het lastig te zeggen wat de minimale vereisten zijn voor uw tuin om elk jaar weer te stralen. Daarom gaan we liever eerst vrijblijvend met u in gesprek. 

  Hoe groot is uw tuin en wat voor beplanting heeft u? Heeft u nog plannen tot vernieuwing of verandering van uw tuin in de toekomst? Als we deze vragen helder hebben, kunnen wij u een offerte voorleggen die reëel en eerlijk is, zonder vervelende verrassingen achteraf.

  Vul het formulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Op een moment dat het u goed uitkomt. Zorgt u dan voor een kopje koffie?

  Vul hier uw gegevens in:

  [gravityform id="34" title="false" description="false"]

  Onderhoud op afroepbasis

  Heeft u geen periodiek onderhoud nodig, maar zijn er kleine klussen waar u momenteel een extra paar handen voor kunt gebruiken? Wij bieden ook onderhoud op afroepbasis voor de volgende werkzaamheden:

  • Gras maaien
  • Onkruidvrij maken van bestrating en borders
  • Snoeiwerkzaamheden aan heesters, hagen en bomen
  • Jaarlijkse bemesting op borders en gazon
  • Plaag- en ziektebestrijding
  • Totaal onderhoud op afroepbasis
  • Specialistische snoei van uw fruitboomgaard
  • Vakantieservice. Onderhoud van de tuin tijdens uw vakantie
  • Bemestingsabonnement

  Voor al deze klussen kunt u ook het formulier invullen, dan komen wij binnen 2 werkdagen bij u terug. 

  Of bel ons op 0547 750 902 bij haast!

  via mail een afspraak plannen 

 • Rondom kantoor hebben de vakmannen van Buiten Zorg alles netjes gemaakt. Ze hebben onkruid weg gehaald, het gras gemaaid en de straten schoongeveegd. Alles werd heel snel gedaan en nog mooier was dat het op zo’n korte termijn gepland kon worden. Het eindresultaat van de werkzaamheden is uitstekend. Het geeft mij een gerust gevoel en de collega’s waren ook blij.

  foto van jan de vries bij zijn ervaring met tuinonderhoud door onze vakmannen

  Jan de Vries

  Elk voorjaar laten wij Buiten Zorg komen voor het zomer klaarmaken van onze tuin. Daar waar nodig worden dan struiken en bomen zeer deskundig gesnoeid. Kennis van beplanting is daarbij een vereiste en deze is ruim aanwezig bij de groenspecialisten. Ook brengt men bemesting aan in de tuin en voert men de uitkomende takken en dergelijke af. Echt een aanbeveling, omdat je dan veel meer van je tuin gaat genieten!

  foto van Dick Borneman bij zijn ervaring met tuinonderhoud door onze vaklui

  Dick Borneman