Tuin ontwerpen

Als professioneel groenspecialisten helpen wij u graag verder met het realiseren van uw droomtuin. Buiten Zorg is telefonisch en via het aangegeven e-mailadres onder aan deze pagina bereikbaar. U kunt ook het formulier hieronder gebruiken om direct een offerte aan te vragen. Gun uzelf de kwaliteit van het totaalaanbod dat wij bieden en maak vandaag nog een (vrijblijvende) afspraak!

[gravityform id=33]

Tuinontwerp als basis voor veel tuinplezier

Uw voorkeur om een tuinontwerp te laten maken, is gegarandeerd kiezen voor vele (tientallen) jaren tuinplezier. Vraag Buiten Zorg Groenspecialisten naar een tuinontwerper of landschapsarchitect die met u meedenkt en bij u past. De tuinarchitecten en ontwerpers waarmee we samenwerken maken graag een voorstel als u denkt aan een strakke moderne, romantische, klassieke of Japanse tuin.  Of dacht u meer aan een lounge tuin, een watertuin of een authentiek boeren erf met voortuin, moestuin en appelhof. Voor elke tuin geldt: een goed begin is het halve werk.

Waarom een tuinontwerp laten maken?


  • Vooraf inzichtelijk hoe uw wensen en ideeën verwezenlijkt worden
  • Gebouwen komen beter tot hun recht met een passende tuin er omheen
  • Planten, bomen, kleuren, groei- en bloeiwijze worden op elkaar afgestemd
  • Met een goed tuinplan bereikt u veel sneller de sfeer die u wenst
  • Planning, organisatie en kosten zijn beheersbaar
  • Een goed ontwerp is een waardevolle investering die zichzelf terug verdient

Tuinontwerp met beplantingsplan

Voordat de tuinarchitect of ontwerper aan het werk gaat, bespreekt u samen duidelijk uw wensen, voorkeuren en het budget. Een tuinontwerp bestaat meestal uit twee onderdelen; het ontwerp en een beplantingsplan. Buiten Zorg Groenspecialisten werkt met verschillende, uitstekende ontwerpers met een goede reputatie en referentie.  Het zijn allen stuk voor stuk professionals met een eigen specialisme,  ruime ervaring en bewezen kwaliteit in het vak.

Wat kost een tuinontwerp?

Tuinontwerp duur? Buiten Zorg Groenspecialisten werkt volledig open en transparant. Ook als het gaat om de prijs voor een goed doordacht tuinontwerp. Het beoordelen op basis van een totaalprijs is vaak appels met peren vergelijken. Daarom gaan we liever eerst vrijblijvend met u in gesprek. Wat zijn uw verwachtingen, wat is uw budget en wat kunnen wij voor u betekenen. De offerte die we u dan voorleggen is reëel en eerlijk, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Maak meteen een afspraak

Mail of bel 0547 750 902 We komen graag en vrijblijvend bij u langs op een moment dat het u uitkomt.
Reactie plaatsen