Tuin aanleggen

Als professioneel groenspecialisten helpen wij u graag verder met het realiseren van uw droomtuin. Buiten Zorg is telefonisch en via het aangegeven e-mailadres onder aan deze pagina bereikbaar. U kunt ook het formulier hieronder gebruiken om direct een offerte aan te vragen. Gun uzelf de kwaliteit van het totaalaanbod dat wij bieden en maak vandaag nog een (vrijblijvende) afspraak!

[gravityform id=31]

Buiten Zorg Groenspecialisten: voor aanleg en onderhoud van uw tuin

Tuinaanleg - Buiten Zorg GroenspecialistenDat een zichzelf respecterende hovenier kwaliteit levert is logisch. Maar een scherpe prijs voor tuinaanleg en onderhoud van uw tuin of groenproject vindt u minstens zo belangrijk. Buiten Zorg Groenspecialisten is zich daarvan bewust. We doen er dan ook alles aan om kosten te besparen. En ook u doet daarmee uw voordeel! Dat merkt u al in onze transparante manier van offreren en dat ziet u aan onze efficiënte manier van werken.

Tuin met garantie

Buiten Zorg Groenspecialisten is een zogenaamde VHG-hovenier. De branchevereniging VHG is vergelijkbaar met een kwaliteitwaarborg.  We zorgen voor vakkundige tuinaanleg of renovatie van uw tuin, deskundig advies en planmatig onderhoud.  Dit bevestigt ook het VHG Garantiecertificaat dat u van ons ontvangt bij ondertekening van de offerte.

Stappenplan tuinaanleg Buiten Zorg Groenspecialisten

Bij het aanleggen van uw tuin, werken wij volgens de volgende vaste, transparante stappen:  1. Goed gesprek over uw tuinwensen (klein of groot)
  2. Ontwerp en / of beplantingsplan
  3. Transparante werkomschrijvende offerte
  4. Akkoord op offerte en duidelijke planning werkzaamheden
  5. Uitvoering van de werkzaamheden; Grondwerk, bestratingen, omheining, Tuinverlichting, tuinbesproeiing, bouwkundige werken enz.
  6. Aanplant heesters, bomen, vaste planten, leggen van graszoden.
  7. Oplevering en service (controle op plantontwikkeling en –gezondheid)


Tuinaanleg of renoveren?

Bij een nieuwe woning of bedrijfspand is er geen discussie. Daar gaat het over de aanleg van een nieuwe tuin. Maar misschien is uw tuin al vele jaren geleden aangelegd en wilt u graag meer privacy in de tuin. Misschien is er achterstallig onderhoud of wilt u de tuin eens helemaal anders. Loop er niet langer mee rond, maar nodig onze groenspecialist uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. We denken graag met u mee en leggen verschillende opties aan u voor.


Graag kennismaken

Mail of bel 0547 750 902 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en voor een tuinadvies. We komen graag langs op een moment dat het u uitkomt.
Jenneke de Zuidt
Door

Jenneke de Zuidt

op 26 Oct 2018

Handige tips!

Daan
Door

Daan

op 29 Dec 2017

Bedankt voor de tips!

Reactie plaatsen