schommelbank in romantische tuin

Wat mensen over ons zeggen

Bekijk de ervaringen van onze klanten

foto van jan de vries bij zijn ervaring met onze hoveniersRondom kantoor hebben de vakmannen van Buiten Zorg alles netjes gemaakt. Ze hebben onkruid weg gehaald, het gras gemaaid en de straten schoongeveegd. Het resultaat is uitstekend. Alles werd heel snel gedaan en nog mooier was dat het op zo’n korte termijn gepland kon worden. Het eindresultaat van de werkzaamheden geeft mij een gerust gevoel en de collega’s waren ook blij. Ik raad Buiten Zorg dan ook aan iedereen aan!

Jan de Vries


foto van Dick Borneman bij zijn ervaring met onze hoveniersElk voorjaar laten wij Buiten Zorg komen voor het zomer klaarmaken van onze tuin. Daar waar nodig worden dan struiken en bomen zeer deskundig gesnoeid. Kennis van beplanting is daarbij een vereiste en deze is ruim aanwezig bij de groenspecialisten. Ook brengt men bemesting aan in de tuin en voert men de uitkomende takken en dergelijke af. Echt een aanbeveling, omdat je dan veel meer van je tuin gaat genieten!

Dick Borneman


foto van Annelies van Ooijen bij haar ervaring met onze hoveniersToen wij begonnen met onze tuin, wilden de planten maar niet groeien. Via via zijn we bij Buiten Zorg Groenspecialisten terecht gekomen. Na hun gedegen advies en een zorgvuldige uitvoering, gaat het nu heel goed met onze tuin. Wij zouden Buiten Zorg aan iedereen aanraden!

Annelies van Ooijen


foto van Marion van Heuven bij haar ervaring met onze hoveniersVoor ons is Buiten Zorg Groenspecialisten niet meer weg te denken voor het tuinonderhoud van Erve Odinc. De hagen die een heel belangrijk deel vormen van de uitstraling van onze tuinen rondom Erve Odinc worden elk jaar weer op tijd voor de Open dagen in juni met veel gevoel voor detail in vorm gesnoeid wat onontbeerlijk is voor de perfectie van de tuin.


Ook voor groot onderhoud is Buiten Zorg Groenspecialisten altijd heel vertrouwd en op het juiste tijdstip hier om de finishing touch te geven aan de tuin evenals Arbor Boomspecialisten (Zusterbedrijf Buiten Zorg Groenspecialisten) voor groot onderhoud aan bomen, waarvan enkele ook op de Monumentenlijst voor bomen staan.


Kortom, zonder hen geen perfectie in de tuinen, wat het geheel bijzonder maakt, aldus de vele bezoekers die wij jaarlijks ontvangen.

Marion van Heuven


geanonimiseerde foto van Jan van Nie met zijn ervaring met onze hoveniersBuiten Zorg heeft bij ons bomen gesnoeid en gerooid, heggen gekortwiekt en hele perken opnieuw ingericht. Het resultaat van dit alles hebben wij als zeer positief ervaren. Uiteraard ruimt het snoeien rooien van bomen lekker op, maar er moet natuurlijk niet te veel worden weggehaald, want dan wordt het een kale boel. Wat dat betreft hebben de groenspecialisten een balans weten te vinden die ons zeer goed past.


Het aanleggen van een perk is natuurlijk iets anders, maar ook dat is prachtig gelukt; in elk seizoen is er wel een groep planten die in bloei staat. Het is een genot om naar te kijken. Dit doet ons realiseren dat wij dit jaren eerder hadden moeten doen! Wij bevelen Buiten Zorg dan ook graag aan anderen aan!

Jan van Nie


geanonimiseerde foto van Gerbert Hofman met zijn ervaring met onze hoveniersBuiten Zorg heeft voor ons de tuinaanleg gedaan en helpt bij de boomverzorging en het tuinonderhoud. Over deze diensten zijn wij zeer tevreden. We genieten iedere dag van onze tuin! De samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Belangrijk voor ons is dat wij ons ei kwijt kunnen en zelf de volledige sturing over de tuin behouden. Hiervoor is alle ruimte. Al het werk aan de tuin wordt in overleg gedaan. Wij bevelen Buiten Zorg aan iedereen aan. Niet alleen het onderhoud wordt gedaan. Ook als je een tijdje van huis bent, wordt de tuin keurig verzorgd!

Gerbert Hofman


De opdracht bestond in een volledige herindeling van de achtertuin waar het gazon goeddeels was verzakt door nazakken

van de onderliggende grondlagen 10 jaar na de primaire aanleg. Dit gold tevens voor de aanliggende bestrating.

De tuin wordt omgrenst door een ecologische zone met een meidoorn/sleedoornhaag.


De oude grasmat is zorgvuldig afgevoerd zonder de onderliggende bodem te verstoren. Door het plaatsen van keerelementen is er een stabiele situatie gecreëerd ten opzichte van de lager liggende zone, waarna het geheel vakkundig op peil is gebracht. Firma v.d. Schee grondwerken heeft hier ook een belangrijke rol in vervuld. Vervolgens is de bestrating aangepast door de hoveniers van Buiten Zorg Groenspecialisten. Het geheel is gecompleteerd met een schitterende grasmat van Queen's grass. 


We hebben het gehele proces als zeer plezierig ervaren vooral als het ging om communicatie, deskundige adviezen en flexibiliteit gedurende het werk.


Aanbevolen! 

 Via deze link ziet u foto's van het resultaat na 1 week!                                                        Familie JH Baan - Rijssen