tuin met vijver, pergola en veel groen

Een prachtige tuin zonder onverwachte kosten?

Profiteer van onze expertise en transparante manier van werken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak
 • icoon van een sterretje dat staat voor ervaring

  45 jaar ervaring

  In het hoveniersvak en boomverzorging, van ontwerp tot aanleg & onderhoud tot renovatie

  icoon van een praatwolkje dat staat voor advisering

  Vergaande advisering

  Geen klus zonder vooraf nauwkeurig advies op basis van de mogelijkheden en uw wensen

  icoon van een vinkje dat staat voor inkoopvoordeel

  Volop inkoopvoordeel

  Profiteer van ons inkoopvoordeel, altijd volgens transparante manier van werken

  jan braamhaar en gijs van heuven van Buiten Zorg Groenspecialistem

  Vakmanschap en een luisterend oor: 

  de ingrediënten voor een tuin om jarenlang plezier van te hebben

  Heeft u werk aan uw tuin en zoekt u een goede vakman die kan helpen dit project van begin tot eind professioneel uit te voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze jarenlange expertise als procesbegeleider in het hoveniersvak en de boomverzorging hebben wij alle kennis in huis en toegang tot een uitgebreid netwerk. Om uw tuinproject perfect te doen slagen, zonder nare verrassingen achteraf!

  Wij kunnen u volledig ontzorgen in het werk aan uw tuin, van ontwerp tot aanleg en van onderhoud tot vernieuwing. Of u nu een hovenier, een boomspecialist of een tuinarchitect nodig heeft: u zelf nergens meer aan te denken! Tenzij u anders wilt natuurlijk. Want bij Buiten Zorg Groenspecialisten staan uw wensen centraal.

  Samen kijken we hoe u het wilt hebben en daarop stemmen wij een passend advies af. Hierbij nemen wij ook altijd het toekomstbeeld van uw tuin mee, want planten groeien door en vergen immers onderhoud. Zo weet u precies hoe uw tuin door de jaren heen alleen maar mooier wordt en niet na verloop van tijd voor onvoorziene kosten zorgt.


  De voordelen van met ons werken:

  drone foto van groot landgoed

  Ruimte voor uw persoonlijke wensen en behoeften

  Wij doen niets in uw tuin zonder eerst duidelijk uw persoonlijke behoeften in kaart te hebben. U wilt immers jarenlang plezier hebben van uw tuin. Uw wensen staan dan ook centraal en vooraf nemen wij alle ruimte om die grondig te bespreken.

   

  maaimachine voor duurzaam tuinonderhoud

  Duurzaam karakter en onderhoudsvriendelijkheid

  Natuurlijk wilt u dat uw tuin jaren meegaat. Daarom kijken wij - naast uw persoonlijke wensen - ook naar het duurzame karakter van uw tuin. Bovendien zullen wij u altijd adviseren in een plantenkeuze die past bij uw onderhoudswensen. 


  tuingereedschap in close up

  Duidelijke afspraken binnen gesteld budget

  Gaan wij aan de slag met uw tuin, dan maken wij duidelijke afspraken over het hoe, wat en wie. U krijgt van ons een duidelijke planning en een heldere begroting, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan en u weet wat u van ons kunt verwachten.


  hovenier die een tuin aanlegt

  Alleen de beste vakmensen

  Buiten Zorg Groenspecialisten staat voor alleen het beste voor uw tuin. Niet voor niets noemen wij onszelf 'Groenspecialisten'. Wij werken dan ook enkel met de beste vakspecialisten die Nederland te bieden heeft voor alle fasen in ons proces. Van ontwerp tot onderhoud, van hovenier tot boomverzorger. En alles daartussen!


  Buiten Zorg Groenspecialisten werkt als volgt:

  stap 1 van de werkwijze van buiten zorg groenspecialisten

  Vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek

  Geen actie zonder gedegen voorbereiding. Voordat wij aan de slag gaan, onderzoeken wij de beste opties binnen uw wensen en budget in de vorm van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U betaalt dan nog helemaal niets!

  stap 2 van de werkwijze van buiten zorg groenspecialisten

  Op maat gesneden offerte

  Op basis van de uitkomsten van het kennismakingsgesprek maken wij een offerte op maat. Handig voor ons, prettig voor u. Want zo weet u zeker dat u achteraf niet geconfronteerd wordt met nare verrassingen.

  stap 3 van de werkwijze van buiten zorg groenspecialisten

  Tuinontwerp in nauw overleg

  Bent u akkoord met onze offerte? Dan beginnen onze ervaren landschapsarchitecten met het tuinontwerp. Deze houdt rekening met alle besproken mogelijkheden en wensen en heeft altijd een langdurig karakter en vriendelijkheid in onderhoud als basis.

  stap 4 van de werkwijze van buiten zorg groenspecialisten

  Tuinaanleg op basis van duidelijke planning

  Is het tuinontwerp naar wens en goed afgestemd? Dan schakelen wij de beste vakmensen in voor de tuinaanleg. Hierbij hanteren wij duidelijke afspraken en een strakke tijdslijn. Alles om het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken!

  stap 5 van de werkwijze van buiten zorg groenspecialisten

  Tuinonderhoud, zo vaak u wilt

  Is u tuin af en bent u helemaal blij, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Zo weet u zeker dat uw tuin de beste zorg krijgt. Om jarenlang plezier van te hebben!

  Klaar om met uw tuin aan de slag te gaan?

  Plan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

  Vul onderstaand formulier in en wij plannen een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt.  U krijgt dan van ons advies en ideeën over hoe u uw tuin het beste kunt aanpakken en zit dan nog helemaal nergens aan vast. Op basis van ons gesprek, kunnen wij vervolgens een op-maat-gesneden vrijblijvende offerte samenstellen. 

  Heeft u een urgente vraag of een klus waar u ons het liefst direct voor inschakelt? Vermeld dit dan bij de opmerkingen in het formulier, of bel met 0547-750902 voor nog sneller contact. 

  Wij kijken er naar uit u van dienst te kunnen zijn!

  [gravityform id="34" title="false" description="false"]