Bouwkundige werken

Wat zijn bouwkundige werken?

Een bouwkundig object klinkt misschien wat abstract en technisch. Wat we bedoelen zijn eigenlijk de onderdelen die uw tuin echt afmaken. Een praktisch tuinhuisje bijv. als extra kantoorruimte of voor werken aan huis of voor het opbergen van fietsen en gereedschappen. Een veranda of overkapping voor heerlijke schaduw en beschutting. Een vijver voor het fraaie uitzicht.  Een whirlpool of zwembad voor ontspanning. Of uw tuin nou, klein of groot is, er zijn mogelijkheden te over als het gaat om bouwkundige objecten op maat. Breng het ter sprake als u met een van de ontwerpers aan tafel zit. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en tonen u graag verschillende voorbeelden.

Buiten Zorg Groenspecialisten voor advies en aanleg:


  • Garage, schuur, tuinhuis of berging
  • Veranda, overkapping en prieel
  • Bloembakken (sierlijk, klassiek, strak, gemetseld, natuursteen etc.)
  • Gemetselde vijver in of (deels) boven de grond
  • Zwemvijvers met natuurbodem of folie
  • Fonteinen, watervallen en rotspartijen
  • Zwembaden in elk formaat
  • Sauna’s, hottub’s, whirlpool’s etc.

Vijvers en zwembaden

Water in de tuin brengt levendigheid. Water trekt de aandacht en zorgt voor nog meer plezier van het buitenleven. Speelt u met de gedachte om een vijver aan te laten leggen? Heeft u vragen over het kiezen van de juiste vijverbodem (natuurlijke bodem, met folie bekleed of gemetseld). Buiten Zorg Groenspecialisten is zeer ervaren als het gaat om het aanleggen van vijvers, beekjes die verbinden, watervallen en fonteinen.

Samenwerking: Van aanvraag vergunning tot realisatie van de uitvoering

In vele gevallen is het nodig, dat voor bouwkundige werken een bouwvergunning (Omgevingsvergunning) wordt geregeld. Wij kunnen u daarbij helpen. Voor het uitvoeren van bouwkundige werken hebben we een samenwerking met specialisten op dat gebied. Ervaren vakmensen die oog hebben voor detail. Vakmensen waar we graag mee samenwerken omdat zij snappen wat er van hen verwacht wordt en weten hoe zij een tevreden klant over kunnen houden aan zo’n project.

Vragen over aanleg of onderhoud bouwkundige objecten?

We adviseren u graag en uiteraard geheel vrijblijvend. Mail of bel 0547 750 902 voor antwoord op uw vragen en een vrijblijvend adviesgesprek.
Reactie plaatsen