Beplanting

Beplanting van uw tuin

Het aanplanten van uw tuin of border, vormt voor ons de kroon op het werk. Na goede bewerking van de ondergrond, is dit bijna het laatste onderdeel van de tuinaanleg. Doordat Buiten Zorg Groenspecialisten is aangesloten bij VHG-branchevereniging voor hoveniers en alles onder garantie levert, wordt uitsluitend ingekocht bij kwekerijen met gekwalificeerd NAKB plantgoed. Het NAKB label geeft aan, dat er op milieuvriendelijk wijze gekweekt wordt en dat beplantingen soortecht zijn en vrij zijn van ziektekiemen. Een gezond gewas als uitgangspunt. Door  collectieve inkoop kunnen wij een eerlijke doch scherpe inkoopprijs bedingen hetgeen u als klant een ook voordeel oplevert.

Bemiddeling aanschaf van grote bomen

Als u niet 20 jaar of langer wilt wachten totdat de boom eindelijk groot is, kunt u overwegen om een enkel exemplaar op formaat aan te schaffen. Dat is meestal vrij kostbaar en vergt daarom een goede voorbereiding. U gaat met de specialist van Buiten Zorg Groenspecialisten een dag op pad naar een of meer kwekerijen en zoekt zelf het door u gewenste exemplaar uit. U onderhandelt rechtstreeks met de kweker over de prijs en de levering. Buiten Zorg Groenspecialisten zorgt ervoor, dat de boom bij u in de tuin komt te staan. Uiteraard alles onder garantie.

Voor een duurzaam, mooi resultaat

De werkwijze  van Buiten Zorg Groenspecialisten is gericht op “in één keer goed”. Dat geldt ook voor de aanplant van uw planten en bomen. We gaan voor een kwalitatief goed, mooi en duurzaam resultaat. Zo wordt u achteraf niet geconfronteerd met planten en struiken die dood gaan of het minder goed doen. Ook dit levert kostenbesparing op en uw tuin ziet er prachtig uit, het hele jaar door.

Buiten Zorg Groenspecialisten voor:


  • Advies over de meest geschikte beplanting voor elke situatie
  • Bemiddeling bij aanschaf van grote bomen
  • Goede kwaliteit planten (NAKB gecertificeerd)
  • Professionele aanplant van planten, struiken en bomen
  • Scherpe prijs voor planten, struiken en bomen door centrale inkoop
  • Graszaad zaaien of graszoden leggen
  • Evaluatie en controle op ontwikkeling van de tuin

Meer informatie over beplanting van uw tuin?

Wilt u meer weten over Buiten Zorg Groenspecialisten? Mail of bel 0547 750 902 voor antwoord op uw vragen en een vrijblijvend adviesgesprek
Reactie plaatsen