Page content

VHG Tuingarantie

Tuin met VHG-Garantie

Bij aanleg of onderhoud van een tuin of groenproject gaat het al gauw om een flinke investering. Ja, ondanks het feit dat Buiten Zorg Groenspecialisten er alles aan doet om ook voor u de kosten zo laag mogelijk te houden.  Goed te weten dan Buiten Zorg Groenspecialisten is aangesloten bij Branchevereniging VHG. We staan volledig achter het werk van onze hoveniers en achter de producten die we leveren. Als bewijs ontvangt u daarvoor het VHG garantie certificaat.

Consumentenvoorwaarden

Aan onze transparante offerte voegen we ook de Algemene Consumentenvoorwaarden  toe. Deze zijn goedgekeurd door de Consumentenbond. Hierin staat wat u van Buiten Zorg Groenspecialisten mag verwachten en waarop u moet letten.

Een klacht over tuinaanleg of onderhoud

Het werk van Buiten Zorg Groenspecialisten bestaat vooral uit mensenwerk. Er kan een keer iets mis gaan. Mocht dit gebeuren, richt u zich dan op de eerste plaats tot ons als hovenier. We doen er alles aan om het mankement zo snel mogelijk op te lossen. Bent u niet tevreden over de klachtafhandeling, dan kunt u dit voorleggen aan de Geschillencommissie Groen.

Garantiefonds

Het garantiefonds zorgt ervoor, dat bij faillissement van de uitvoerende partij, het werk door een collega-bedrijf tegen dezelfde condities wordt afgemaakt zodat u daar niet de dupe van wordt.

Meer informatie over VHG Garantie

Wilt u meer weten over de garanties die Buiten Zorg Groenspecialisten u biedt? Mail of bel 0547 750 902 voor antwoord op uw vragen en een vrijblijvend adviesgesprek.

Comment Section

0 reacties op “VHG Tuingarantie

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: