Op zoek naar uw droomtuin? Doe de gratis tuinscan! - Buiten Zorg

Voorkom te hoge kosten aan uw nieuwe tuin

Ga goed van start met onze gratis en vrijblijvende TUINSCAN. Mis het niet!

50%
U bent er bijna!
Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak.
Uw gegevens zijn veilig
Plan een vrijblijvende afspraak

Wij hebben een hekel aan spam en uw gegevens zijn veilig

De TUINSCAN geeft antwoord op al uw tuinvragen, 

zonder dat u ergens aan vastzit

Te vaak komen wij bij klanten tot de conclusie dat de tuin aan een grondige renovatie moet geloven. Door verkeerde keuzes vooraf, loopt tuinonderhoud zo al uit op flinke kosten. Doodzonde! 

Daarom maken wij, voordat wij aan een tuinontwerp of tuinaanleg beginnen, altijd een inventarisatie van de wensen en het budget van de opdrachtgever en stemmen hier een passend advies op af. De TUINSCAN, noemen wij dat.

Omdat wij willen voorkomen dat mensen dit jaar onnodige kosten aan hun tuin oplopen, hebben wij besloten iets te doen wat wij nog nooit eerder hebben gedaan. Een unicum. Wij geven namelijk onze TUINSCAN t.w.v. 500 Euro gratis weg! Dat is inclusief ons vervoer naar locatie, dus wij rekenen niet eens voorrijkosten!


Met deze TUINSCAN:

  • Weet u precies welke mogelijkheden bestaan voor uw tuin

  • Loopt u niet onnodig in de kosten door verkeerde keuzes vooraf

  • Weet u wat u kunt doen om een tuin te krijgen die met de jaren alleen maar mooier wordt

  • Voorkomt u dat u komt te zitten met een tuin die teveel onderhoud vergt

  • Kunt u profiteren van het inkoopvoordeel dat wij hebben bij vele leveranciers

  • Weet u precies welke stappen u kunt zetten om uw droomtuin te verwezenlijken!

45 jaar

Expertise in tuinaanleg en - onderhoud

1000+

Tevreden klanten

10.000+

Bomen geplant

“Wij hebben problemen gehad met onze tuin. De grond was niet goed waardoor de planten nauwelijks groeiden. Via via zijn we bij Buiten Zorg Groenspecialisten terecht gekomen en die hebben de grond bewerkt en een deel van de tuin opnieuw aangelegd, met een groot deel nieuwe beplanting. Het gaat nu heel goed met onze tuin.


Ook doen zij het onderhoud. We zijn hier erg tevreden over. We krijgen gedegen en betrouwbaar advies en er wordt goed en zorgvuldig gewerkt. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. We zouden Buiten Zorg aan iedereen aanraden.”

Annelies van Ooijen

Voor wie is de TUINSCAN geschikt?

Onze TUINSCAN is feitelijk geschikt voor iedereen die een tuin bezit en wil vernieuwen, of een nieuwe tuin wil aanleggen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat u voornemens bent dit jaar nog serieus werk van uw tuin te maken. Het advies dat wij in de TUINSCAN opstellen, is namelijk seizoensgebonden en kan over een jaar ineens niet meer haalbaar zijn. Dat zou zonde zijn van uw tijd en de onze!

Gratis?! Hoe kan dat?

Doordat wij de aanleg en het onderhoud van tuinen altijd uitermate goed voorbereiden, weten wij in bijna alle gevallen veel geld te besparen voor onze klanten. Daarnaast is onze werkwijze gericht op ‘in één keer goed’, waardoor klanten ook achteraf niet geconfronteerd worden met planten en struiken die dood gaan of het minder goed doen - en dus nieuwe kosten inhouden.


Wilt u inderdaad serieus werk maken van uw tuin, dan zijn we er van overtuigd dat wij ook de beste partij zijn om het advies voor u uit te voeren. Die overtuiging is zo stellig, dat wij de TUINSCAN dus ook gratis durven aanbieden. En mocht u uiteindelijk toch niet bij ons uitkomen, zijn wij even goede vrienden.

Klaar voor uw vernieuwde tuin?

Wij staan voor u klaar! Plan nu uw gratis TUINSCAN en u kunt uw droomtuin dit najaar nog verwezenlijken, zodat u er komend voorjaar heerlijk bijzit.

50%
U bent er bijna!
Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u voor een afspraak.
Uw gegevens zijn veilig
Plan een afspraak

Wij hebben een hekel aan spam en uw gegevens zijn veilig

P.S. Wacht niet te lang!

De TUINSCAN is beschikbaar zolang onze tijd strekt. Bij enorme populariteit kan het dus wel eens gebeuren dat u lang moet wachten, of dat wij zelfs helemaal niet langs kunnen komen voor een afspraak. Wacht daarom niet te lang en plan vandaag nog uw TUINSCAN in! Wij hanteren een 'first come first serve'-beleid en behouden ons het recht voor deze aanbieding op elk gewenst moment offline te halen.